Boring, gjenging, kapping og sliping

Velkommen til vår kategoriside for alt innen boring, saging, sliping, gjenging, kapping og børsting. Her finner du er stort utvalg av kvalitetsprodukter som er laget for profesjonelt bruk.

Innen bor har vi et rikholdig sortiment med metallbor, trebor, flisbor, diamantbor, hullbor, forsenkere, trinnbor og betongbor. Vi har også ferdige borkasetter med multibor og HSS-bor. Ønsker du å jobbe raskere og med et ekstra godt resultat anbefaler vi også å ta en titt på våre Smart Step og MFD Speed metallbor.

Innen gjenging finner du maskingjengetapper, håndgjengetapper gjengebakker, håndtak og selvsagt komplette gjengesett. Dersom du har vært uheldig har vi også Time Sert sett som lar deg lage nye gjenger der gjengene har blitt ødelagt.

Vi har også et sport utvalg av karbidkappeskiver, diamantkappeskiver, diamantslipeskiver, fiberrondeller, slipepapir, flapdisc, våtslipepapir og slipetalerkner. 

Vi fører naturligvis også det du trenger av sagblader til stikksag, tigersag, sirkelsag, båndsag og baufil. Til multikuttere har vi alt av tilbehør med feste for stor sekskant, stjerne starlock og multifeste.